Kussen fyller år
DATUM: 2013-07-29 | TID: 17:49:37 | KATEGORI: Allmänt

Vart iväg och firat min kusin som fyller 16 år idag, det är ju så tokvarmt ute nu!! Har setat ett tag och fixat klart min stipendium ansökan, sen så får vi hålla tummarna. Även räknat ihop och fått använda mig utav lite matte (som jag aldrig trodde jag skulle göra under ett sommarlov) måste räkna ihop "allt"...... håller tummarna...
 

Provridit- ute hos Rodi
DATUM: 2013-07-28 | TID: 18:02:36 | KATEGORI: Allmänt

Vid 1- tiden var jag och mamma till Norberg( en bit ifrån stallet) och provred en häst, var jätte roligt!

Efter det åkte jag till stallet för att rida Rodi, blev en kort uteritt då det var så varmt ute. Så fick han stå inne ett tag, han är så duktig lilla R, bästa killen<3


Lördag- Söndag
DATUM: 2013-07-28 | TID: 11:10:42 | KATEGORI: Allmänt

Igår var vi till Eskiln på sommarkryss, det började spöregna, blixt och dunder låg precis ovanför oss och vi stod och trängdes med halva fagersta i ett tält. Vi hade tur att efter ett långt tag hade det gått förbi och solen började tränga genom träden och vi kunde fortsätta. 
Efter det så var det hamnkrogen som gällde, väldigt trevligt med allt folk. 
 
Precis vaknat nu, ska ta och få i mig nått och sen ska jag och mamma ev åka och provrida en häst. Efter det åker vi ut till Rodi, hmm... kanske han vill bada?:)
 
 
 
 

Jobbat!
DATUM: 2013-07-26 | TID: 17:50:35 | KATEGORI: Allmänt

Vart helt oväntade planer idag, fick jobba på Eskiln- bara tacka och ta emot! Jag behöver verkligen detta så hoppas på fler gånger:-)

Skulle vart med bästis tidigare idag men ska pallra mig till hon snart istället. Tvingar henne att möta mig, rädd för åskan ju.... Kvavt som tusan ute med regnat lite så jag tycker det är dax för lite mys kläder:-)

https://cdn2.cdnme.se/4182621/7-3/pic_51f299fd9606ee28856c21cc.jpg" class="image">


Som ett barn på julafton!
DATUM: 2013-07-25 | TID: 18:49:53 | KATEGORI: Allmänt

Vart till Västerås idag, shoppat lite kläder, smink och småsaker till rummet på Wången som behövs. Fick även hem mitt paket jag längtat efter hela veckan... Ska köpa ridbyxor också, hittat två ja vill ha så pappa får väll öppna plånboken igen... Skriver mer om allt sen, kanske kommer bilder också. Har lite att göra just nu:-) ansöker om stipendium och massa sånt..


Hästar hästar och lite mer hästar!
DATUM: 2013-07-24 | TID: 22:24:41 | KATEGORI: Allmänt

Började dagen med att jag och Benjamin åkte till stallet för att rida ut, jag tog finaste Rodi och Benne lånade Loki. Gick riktigt bra och kan säga att det var så länge sen jag red ut med någon och att han framförallt var så himla lugn. Inga problem om dem ville tölta brevid. Han är så bäst vår gentleman! 
 
Efter det åkte vi hem och käka sen åkte vi till Benjamins häst, lilla jag fick rida hästen på 1,82 i mkh.. då var man inte kaxig;) Men Irma var super snäll.
 
Bild på lilla Vandill från Karsbo gård, trött kille som ser ut att han ska äta upp kompisen...
Vandill från Karsbo gård
 
 
 
 

~sommaren är ju snart slut.....~
DATUM: 2013-07-23 | TID: 17:33:23 | KATEGORI: Allmänt

 
 
Sommaren går fort fram, känner att jag har missat hela "sommardagarna". Jag gillar mer vinter även om kylan är väldigt dryg ibland. Blir nog att beställa hem lite nya brills å kepor så kanske jag får in lite summer feelings igen kanske;)
 
Idag ska jag fixa på rummet, kanske ta mig en tur till kusinerna och fota eller nått.. får se vad vädret bjussar på!
Tills dess bjussar jag på dagens låt som blir Settled Smoke- Transit ft. Grieves, Intervention låten är dock waay more better men hittade den inte på YT eller så orkade jag bara inte;)
 
 
 

Gym Power!!
DATUM: 2013-07-23 | TID: 14:12:00 | KATEGORI: Allmänt

Vart vaken till och från sen klockan 3 inatt, inte så kul när man skulle på röntgen halv 10 imorse. Bara vänta på att min läkare ringer så får vi se om det blir operation. 
 
Jag har gymmat med min storasyster idag vid lunch, vart överkroppen alltså armar, axlar, biceps, mage, nacke osv. Avslutade även med att slå rekord på pilatesbollen med att stå på knä i 5minuter samt hålla balansen utan att titta i 5 sekunder till. Kan ju säga att benen fick sitt också..
 
 Får blir lite tråkiga bilder just nu då jag inte har så mycket bättree....
 

rullat till sjuhuset
DATUM: 2013-07-22 | TID: 12:00:27 | KATEGORI: Allmänt

Vilken timing måste jag säga! Kom precis hem från sjukhuset när dem ringer och säger att vi fått en tid på röntgen Idag(!), tittar på min pappa och brister ut i skratt... vi tog en tid imorgon i stället. Det här kan bli ganska intressant!
 
Har planerat att gå ned på gymmet idag, själv för första gången här hemma. Ska nog träna triceps och nått mer samt magövningar som vanligt. Får se om jag orkar;-)
 
 

Falla Tillbaks- Medina Ft.Sebastian Michael.
DATUM: 2013-07-22 | TID: 10:40:25 | KATEGORI: Allmänt

Dagen låt: Väldigt sorlig låt måste jag säga från -11, men otroligt bra!
 
 

internet lämna mig inte!!
DATUM: 2013-07-21 | TID: 23:08:53 | KATEGORI: Allmänt

Har sånt sug efter photoshop och en dator där internet inte tar slut direkt, visst skulle det låta så himla ballt? Får önska mig en nya dator med ps i till min födelsedag. Vissa perioder har jag sånt ännu mer "sug" på att designa i flera timmar i sträck, en hel dag och en hel natt. När jag har allt det där på plats bara flödar ideerna, jag bloggar hela tiden och får massa nya saker för mig, har dubbelt så många läsare men nu är det liksom bara blöö.. som det brukar blir. Varför? Jo för att jag inte har snabbt internet för tillfället, inget ps, och en dålig dator. Men det är bara att hänga med i svängarna.
 
Imorgon står det lite saker på schemat, först ska jag till sjuhuset, sen blir det gymmet och förhoppningsvis så kommer mitt löshår också. Blev ett med clips, skonsammare mot håret och bara att sätta i. Det jag hade för ett bra tag sen var grymt kort... mitt hår växer som ogräs, galet fort. 
Min syster som brukar fota är på semester uppe i Jämtland tror jag, lite konstigt att vi bytt plats;) Men när jag börjar skolan igen så kommer den inte dö ut med massa mobilbilder utan kommer ev anlita en "fotograf" som stalkar mig... alltså en nära vän jag litar på ( bra sätt att tjäna pengar på om du är studerande hehe) Behöver känna mig bekväm med personen och lita på den då all min utrustning kommer vara med, så det blir ju lite som kurs för henne;)
Så himla trött när jag skriver detta så vem vet hur det blir..
 

-Tips, träning
DATUM: 2013-07-21 | TID: 13:50:26 | KATEGORI: Allmänt

Lite träningstips till er som vill hålla motivationen uppe!
 
Jag som inte är någon "ut och springa människa" hela tiden brukar oftast gymma, för att hålla motivationen så brukar jag nästan alltid träna med någon som kan hjälpa en, hitta på nya träningsövningar och som kan pusha en. Att man helt enkelt har någon som säger "kom igen, du klarar det" in till det sista, och att du ger likadant support tillbaka! När du gymmar ska du komma in med en possitiv attityd med vetskap att det ska lukta svett och gamla gubbar vilket inom den kommande timmen kommer bli ditt hem(det är inte så illa efter några dagar, haha!) Lite skämt åtsido. När jag är hemma tränar jag oftast med min pappa, vi kollar igenom hur vi har tränat och vet därpå vad vi nästa dag ska träna på, tex igår blev det armar & biceps, idag blir det ben och mage. Dem flesta som kommer till ett gym går och gör en massa olika övningar, allt från ben till underarmar till att bestämma sig för att köra på crossen istället. Bestäm istället att "idag kör vi på tex armar och avslutar med magövningar". 
Din motivation kommer garanterat inte hålla om du är överallt, för då kommer det säkerligen kännas som att " äh men nu har jag ju gjort allt". 
Variera med att halva passet styrketräna och halva cykla/springa eller köra på crossen under något pass så du både gör lite olika och har något att förbränna på. 
 
Äta frukost innan träning?
Ska du styrketräning måste du äta tex en bra frukost innan, annars kommer du aldrig att orka! Däremot om du brukar gå promenader en timme på morgonen är det bättre att äta frukost när du kommit tillbaka- speciellt om du är ute efter att gå ned i vikt.
 
Hur ofta ska jag träna?
Om du precis börjat träna räcker det med 3-4 gånger i veckan till en början 3 veckor. Ett tips är att du springer 3 km 3 gånger i veckan i 3 veckor, vilket blir en bra start att gå på. Lägg gärna på en dags styrketräning på det. 
När du väl kommit igång kan du träna 5-6 dagar i veckan, sålänge du har nån vilodag och äter normalt (om du inte går på nå speciall diet då). Jag själv äter helt normalt fast kanske ganska mycket nyttigare än innan. 
 
 
 
 

Publicerar än en gång
DATUM: 2013-07-21 | TID: 10:13:37 | KATEGORI: Allmänt

Igår gymmade jag på morgonen, publicerade ett inlägg som vart helknäppt så får väl skriva ett nytt. Har fått bort 5cm i midjan, bra gjort tycker jag:) Var även till Eskiln på sommarkryss och träffade lite vänner för att sedan dra till hamnis. Har vart lite frånvarande, pluggat en massa isländska och har lite planer för mig. 
 
//Föressten, min heelt grymt snygga tröja kom för någon dag sen. Jätte rosa "baseball" tröja
-kommer lite bättre bilder //
 
 
 

Elin 2013
DATUM: 2013-07-18 | TID: 15:43:43 | KATEGORI: Allmänt

 
 

15% rabatt till er!
DATUM: 2013-07-17 | TID: 18:14:49 | KATEGORI: Allmänt

minbeauty.se
Nu bjuder jag alla mina läsare på 15% rabatt på produkter i högsta kvalité hos minbeauty.se. Gå in på deras sida och ange rabattkoden "bloggläsare". Kom ihåg att var noga med att skriva koden rätt för att få rabatt på din produkt. PASSA PÅ att köpa lösögonfransar för ett mycket billigt pris som är 100% handgjorda. Få en natulig look till vardagen eller till speciella tillfällen. Hur ofta får Du detta erbjudande?
 
minbeauty.se ser till att du får den bästa kvalitén levererad till dig, på köpet får du även en box att förvara dina fransar i för att kunna förvara och förlänga dess livstid när du inte använder dem. 
 
Känn dig snygg med lösögonfransar för mode och skönhet

tripp till stallet & gymmet!
DATUM: 2013-07-17 | TID: 17:56:31 | KATEGORI: Allmänt

Både kropp och själv är lite trött, vart ut till Rodi idag... fick flashback då han vägrade bli infångad. Dem hade försökt få tag på honom imorse när han skulle över till sommarhagen så därför var det väl lite extra svårt, plus att han låg och sov, trodde nästan han inte andades ett tag. Men efter vi var 3 styckna som lyckades få tag på honom fick han stå och andas ut i stallet, R blir så stressad vilket är riktigt tråkigt
Jag var super glad då jag invigde mitt träns jag köpte på SM som är handgjord utav en isländsk man, det satt så himla fint på Rodi både huvudlaget och pannbandet (hela huvudlaget satt liksom ihop med pannbandet). Fick det för ett riktigt billigt pris och som sagt vart han sååå himla fin:) Blev en rolig uteritt efter att han fått gått lektioner i Måndags och igår. 
 
Tvingade ned pappa till gymmet, båda var så trötta och ville bara sega i soffan egentligen men vi hade ju våran vilodag igår. Därav vart det inte lika mycket "köttande" på träningen heller. 
 
 

Tävla hos Keela.se- Galaxy leggins
DATUM: 2013-07-17 | TID: 17:45:00 | KATEGORI: Allmänt

Keela.se drivs av en tjej med en väldigt härligt inspirerande stil. Nu kan ni gå in och tävla om dessa tights på hennes blogg som blivit en ombloggad trend. Du behöver bara göra ett enkelt steg- kommentera Varför just du ska vinna, lägg manken extra till för att på "+poäng" genom att skriva om tävlingen på din blogg.

Jag är med, är du? 

Bild härifrån samt länk till inlägget: 
 
tävl

Nyttigheterna flödar!:-)
DATUM: 2013-07-16 | TID: 15:27:54 | KATEGORI: Allmänt

Ledig dag från träningen, istället har vi åkt väg med fyllda kärror till soptippen... äntligen efter snart 3 år så har vi fått bort en del från lilla garaget och vid bastum m.m. Får se om det blir en spa avdelning och ett gym, hur härligt skulle inte det va? Jag och min syster gick ned för lite kvalitéts tid för att sola solarium, vi som inte hinner sola får väl fuska lite i guess;) 
En tråkig sak jag fick reda på igår är att jag och Gambri inte kommer kunna starta på Lag-SM iår, han har tråkigt nog blivit halt Igen på två ben och behandlas. Jätte tråkigt tycker vi, hade verkligen sett fram emot det men en reserv kommer hoppa in för oss och jag kommer åka ned för att troligen vara med i showen osv samt hjälpa dem andra och såklart reserven som ska rida mina program. 
 
Nyss var jag, ida och vår far ned för att handla.. massa frukt och grönsaker så nu är kylskåpet fylld igen med massa gott... man vill ju bara mummsa på allt:) Vi ska även äta lite grönsaker med dipp ikväll, favoriten såklart. En massa massa olika sorters nötter har vi även, känns verkligen som att vi hakat på varandras livsstil lite. Det är typ jag och min lillasyster som ALLTID vart så onyttiga, men nu när jag går förbi godis och sånt i affären tittar jag knappt på det.. känner inget sug, vill bara ha min frukt, grönt, bär och nyttigheter:-)
 
 

Training
DATUM: 2013-07-14 | TID: 15:57:13 | KATEGORI: Allmänt

Träningsvärk så det bara skriker om det, men jag drog med min pappa ned till gymmet trots att vi funderade på att bara slappa kvar i soffan. Bler armar, biceps och magträning och lite på sidan om. 
Känns så skönt när man väl är nere och kör även fast det är sjukt tungt när man har träningsvärk, lite duktigare och en bit på vägen. Vi har ett vad här hemma om magrutor, dock har jag inte bestämt mitt än men pappa ska betala min storasysters tatuering om hon magrutor, annars får hon betala den själv. Styrketräning är det roligaste jag vet inom träning (förutom ridning, men om man tänker just gymträning), jag är inte så mycket för att springa på ett band eller cykla som en dåre och faktiskt så bränner man ca 500 kalorier/timmen på enbart styrketräning om inte mer medans om man cyklar eller springer på band så bränner man det man springer vilket kan vara 400kalorier/30 minuter om man är aktiv vill säga. 
 
Nästa vecka nångång borde även mitt löshår komma, kanske redan imorgon. Får se om min chicago baseballtröja kommer också, har snyltat på en sån såå himla länge och när man väl hittar en i Sverige så är det strul med betalning och skit. Så himla typiskt!

~~
DATUM: 2013-07-13 | TID: 12:20:52 | KATEGORI: Allmänt

På riktigt denna gång kör jag igång med träningen, dag två på gymmet med vila igår, köttar på det går bra nu kompis. Det har hänt ganska mycket nu på sista tiden, igår var jag ute med pricken och sen fixade jag trädgården, plockade bär och rabarber... senare gjorde jag och mamma hemmagjord glutenfri rabarberpaj. Haha måste ju säga att detta inte låter som jag.. men efter en dush och fått i sig lite bär ska jag snart börja fixa mig.
 
Därav kommer jag med andra ord vara mer eller mindre frånvarande från bloggen (dock så lite jag kan) då jag verkligen kommer lägga i med träningen.:)

~känn ingen press;)~
DATUM: 2013-07-11 | TID: 13:25:20 | KATEGORI: Allmänt

Har fullt upp om dagarna, fast jag egentligen inte har något att göra. Sommaren är ju snart slut och det är mindre än 1½ vecka kvar till Lag-SM, måste träna in mitt och Gambris program, ringa och fixa klart till lag showen, kolla så alla mina och Gambris saker från Wången kommer med transport färden. Det blir en lång resa med mellan landning från Fredagen i Riddarhyttan, där kommer han sova gott:) Så det är vad jag har att tänka på, samt att jag håller på med mitt rum, har alla djuren här hemma och försöker göra något annat än att bara sitta inne. Lite jobbigt då nu "sista rycket" inom allt så blir det mycket pappersarbete och datorn, har även fått ett jobb av privatperson som måste bli klart, har deadline på Fredag! 
 
Här kommer två inspirations bloggar jag verkligen tycker ni ska gå in och lämna en kommentar, eller bara kika runt. Helt klart värt de!
BLOGG 1
BLOGG 2
 
 

Dagens låt: KWAAI- BADMAN
DATUM: 2013-07-11 | TID: 00:00:52 | KATEGORI: Allmänt

 

~Snart ut till vår älskade♥~
DATUM: 2013-07-09 | TID: 11:36:06 | KATEGORI: Allmänt



Väntar på att min kära far ska komma hem efter sin springtur så ska vi ut till stallet och fixa, Rodi ska ridas och han ska få vara min "hjälpare" idag.. han kommer få jobba lite idag dock inte så mycket då han inte är i form för det. Ut på vägarna och träna övergångar från galopp till ökad tölt, men med R blir det arbetstempo tölt, bara så att jag själv kan få till det att sitta på rumpan och få till en mjuk och fin övergång med enbart sitsen. Sen vet jag att det kommer bli lite annorlunda med Gambri men för att få till en bra övergång så måste ryttaren sitta ordentligt i sadeln och släppa i knäna. 
 
Om jag hinner går jag bara igenom mitt program lite lätt, inget som är anstängade direkt... annars får jag springa själv i paddocken och låtsas ha en häst där, haha;) Man måste ju använda sin fantasi.
 

~beslutsångest om bågarna~
DATUM: 2013-07-08 | TID: 15:05:09 | KATEGORI: Allmänt

Funderar på att köpa lite nya brills, behöver ett par svarta bågar men så hittade jag dessa färg glada under svarta m olika färger. Får se vad det blir, är i alla fall inne på ett par svarta och ett par hel lila..



~day look~
DATUM: 2013-07-08 | TID: 14:04:58 | KATEGORI: Allmänt


~Äntligen Hemma~
DATUM: 2013-07-07 | TID: 22:28:57 | KATEGORI: Allmänt

Då var jag hemma i Fagersta igen efter 5 dagar i Norrköping på SM 2013, sista dagen skulle såklart mitt internet ta slut.. var helt omöjligt att ladda ned varken film eller text. Beställde ÄNTLIGEN lite riktig mat när jag kom hem;) 
 
Riktigt trött är jag, ska bli skönt att vila ut sig lite. Köpte ett huvudlag till Gambri idag, det är han värd. Visst måste man bli massa bortskämd när man är en sån fantastisk häst?:-)
Fick med mig denna &quot;lilla akut&quot; huvudlag till Gambri fr&aring;n SM, klart man ska bli massa bortsk&auml;md n&auml;r man &auml;r s&aring;n duktig h&auml;st... D&aring; laddar vi inf&ouml;r lagSM, t&auml;vlings nerverna kryper:)

Pass andra dagen-Linn L
DATUM: 2013-07-06 | TID: 11:53:09 | KATEGORI: videor


SM dag 4
DATUM: 2013-07-06 | TID: 09:51:20 | KATEGORI: hästar/ridning

Första B-finalen gjord, vann gjorde Filippa Hellten med Vindur i T2U.

Kom ihåg att idag startar våran tävling- har du bäst balans? Kom till vår Wången monter och tävla om fina priser! Tävlingen i full gång!


Vignir gör fina visningar
DATUM: 2013-07-05 | TID: 18:15:45 | KATEGORI: hästar/ridning


Passlöpning
DATUM: 2013-07-05 | TID: 17:18:08 | KATEGORI: videor


SM invigning 2013
DATUM: 2013-07-05 | TID: 13:52:08 | KATEGORI: videor


SM dag 3
DATUM: 2013-07-05 | TID: 13:22:36 | KATEGORI: hästar/ridning

Mulen dag med kalla vindar men trots det ser man massa glada miner! Har gått riktigt bra för dem jag känner och några lite mindre, men kan säga att alla gjorde dem en fin ritt:)
Invigningen har även vart som visadds upp av SM arrangörerna Dyggur islandshästförening.

Igår vann ju Gummi och Sproti SM-guldet i PP1. Vignir kom trea och fyra i stilpassen med Isar och Örn, samt att vignir och isar gick till A-final i F1, han tog även Beraerkur till A-final i F1. Maja och Yrpa gick till A-final i T1U.
Gummi är sammarbets partner och lärare på Wången, likaså Vignir bara att han inte riktigt är lärare utan kommer upp och håller lektioner då och då.

En bild på oss i Wången montern samt invigningen:)


~E-Dubble - Changed My Mind~
DATUM: 2013-07-05 | TID: 09:00:00 | KATEGORI: Allmänt

 Ååååh älskar refrängen, rösten och allt...svimmar


Gummi och Sproti- SM 2013
DATUM: 2013-07-04 | TID: 23:05:12 | KATEGORI: videor


SM dag två
DATUM: 2013-07-04 | TID: 22:20:11 | KATEGORI: hästar/ridning

SM NORRKÖPING DAG 2:
Uppe sen 7 imorse och satt i montern sen halv 9.. Sett även idag många fina ekipage.

Vi fick se fantastiska Oliver f. Kvistum som visade upp en sån grymt bra ritt med Daniel Jonsson som ryttare i F1 uttagningen där dem leder.

Bästa Gummi och Sproti gjorde även "comeback" i PP1 efter skadan, som vi sett fram emot att se dem vinna vilket den också gjorde (kanske inte så otippat;))

Känns som vi vart vakna i flera dygn fast det bara gått två dagar! Sena kvällar, tidiga mornar men bra rolig är det att träffa så många folk man känner, inte sätt på år och nya människor. Ikväll fick ja dock början till migrän, men efter riktig mat är det nästan helt borta:-) duschat och installerad på vårt "vackra hotell"..


~Lite Wånge time~
DATUM: 2013-07-04 | TID: 12:00:00 | KATEGORI: Allmänt

 
Under mitt första år på Wången har jag haft dem bästa och dem mindre bra stunderna, man ser samma personer det sista man gör innan man somnar och det första man ser när man vaknar. Men trots att man blivit ibland galna på varandra så är det den bästa tiden och vackraste miljön jag hamnat i, utbildningen ÄR fantastiskt!  Det första året är då man fortfarande lär känna varandra, man gör saker tillsammans, åker iväg och vandrar i fjällen. Ångrar inte en sekund att jag valde detta gymnasium, man växer så enormt och lär sig bli självständig!
 
Jag trivs så himla bra på Wången då vi får sån bra mat, våra lärare speciellt inom ridningen är dem bästa man kan begära och framförallt att man lär sig så himla mycket. På bara två terminer har jag ändrat min inställning totalt, när ridningen verklien gått dåligt så har jag kunnat gått till någon utav våra ridlärare som hjälpt oss igenom det. Jag som elev har så mycket drivkraft vilket jag har fått hört många gånger och jag fick igenom att vi skulle starta ett wången lag till Lag-SM vilket dem aldrig tidigare gjort, men mycket envishet så har vi tillsammans fått ihop allt och vi ligger på tredje högsta uttagningspoäng. Det är det jag verkligen gillar med Wången, att man får möjlighet till att driva fram det man vill och framför allt får hjälp och stöd av alla runt omkring. 
Det första året har inte vart som ni kanske förstår en dans på rosor, jag har haft extra jobbigt då man bott 65 mil hemifrån när saker hänt osv. Har även tyckt det vart jobbigt då jag inte har häst med mig upp, men har fått rida Gambri mycket efter skolan inför Lag-SM så det har inte vart några problem. 
 
Till hösten när jag börjar 2:an ser jag framemot att utvecklas mycket mycket mer inom ridningen och fortsätta driva fram våra planer och önskemål(mer om det senare, hemligtstämplad;) ). Såklart fjällvandringen och den härliga miljön samt att träffa alla nya ettor! 
 
 

~Avicii- Wake me up~
DATUM: 2013-07-04 | TID: 09:00:00 | KATEGORI: Allmänt

Sommarplåååga men grymt bra
 

Första dagen!
DATUM: 2013-07-03 | TID: 22:42:39 | KATEGORI: hästar/ridning

Vilken dag, har suttit i timmar vid Wångens monter och vi har sån tur att vi är precis vid banan. Sen kolla vi på tävlingarna i några timmar. Har gått riktigt bra för bland annat min klasskompis Maja med hennes häst Yrpa tog sista plats i A-final i T1-YR som rids på Söndag.

Slängde in alla saker på rummerna på hotellet sen gick vi och åt.. Ullis såg en igelkott under en bil mitt i stan så vi räddade den, tog den i ullis väska och gick till en kyrkogård haha:p

Klockan är 22:41 och nu är vi riktigt trötta, upp tidigt imorgon:)


~Jake Miller~
DATUM: 2013-07-03 | TID: 09:00:00 | KATEGORI: Allmänt

Gryyyym
 

~chillisaar~
DATUM: 2013-07-02 | TID: 21:41:27 | KATEGORI: Allmänt

Åååh jag är så  himla glad, imorgon åker jag till Norrköping mot SM, resa, hotell, lunch, inträde alla dagar mm gratis... Ska stå i Wångens monter, vi står nära banan. Taggat dagen innan genom att dunka musik, bara tagit lugnt och packat lite smått. Myskläderna på och Näääk i lurarna...
 
Funderat på tidsinställda, men har ingen aning om vad jag ska skriva, lägger upp lite videor och så... kommentera om det är något speciellt men inget åsiktsinlägg kommer jag skriva. Varför är för att mycket kan misstolkas och alla kommer tycka olika vad man än skriver, sen har jag inget jag tycker är rätt eller fel om såhär småsaker. Lika med "hiss och diss", att skriva något man verkligen dissar kan vara ganska grymt om man tex gör det på klädesplagg så har ens kompis de... kul å veta de liksom;-)
 
 
 
 

~Näääk 2013~
DATUM: 2013-07-02 | TID: 14:58:17 | KATEGORI: Allmänt

 

~welcome to my crib~
DATUM: 2013-07-02 | TID: 13:44:44 | KATEGORI: Allmänt

Fick hem hissgardin idag, så var tvungen att göra om rummet för typ 6:e gången denna månad för att det skulle blir snyggt. Föressten så satt jag upp min lila pläd till ingången till mina garderober, vart mycket mysigare och så slipper man se in till "lilla rummet" med fula tapeter och två dörrar:-) 
 

~Den berömda bönan;)~
DATUM: 2013-07-02 | TID: 00:40:05 | KATEGORI: Allmänt

Fick en lite rolig kommentar om vem "bönan" var, om det var ett smeknamn för en vän eftersom jag skriver mycket om just "bönan". Haha nej, bönan är ingen människa utan det är min hund (staffe) Maja. Brukar alltid kalla henne för Bönan, sälen, ibland min lilla smörblomma och ibland Maja. Var jag får alla dessa smeknamn kan man ju undra... när hon sover ser hon ut som en fet säl därav det namnet. Smörblomma och böna vet jag inte vars jag fått det ifrån nu när jag tänker efter, aldrig fått den frågan förut... så det var ju lite kul:-)

 
 
 
 

~Systrar- och en hund~
DATUM: 2013-07-01 | TID: 22:27:50 | KATEGORI: Allmänt

~
 
 
 

~OBEY~
DATUM: 2013-07-01 | TID: 20:38:21 | KATEGORI: självporträtt

 
 

~tjohoo~
DATUM: 2013-07-01 | TID: 19:11:24 | KATEGORI: Allmänt

Måste erkänna att jag är världens mest oplanderande människa när det gäller planering, i sista sekund eller nån dag innan tänker jag typ "ja man kanske skulle boka boende..." "hm.. kanske ska kolla hur jag kommer dit". Denna vecka är det ju SM i Norrköping, hade inte tänkt att åka då jag inte har råd, ingen skjuts och inget boende.. sen på sisådär en timme löste sig nästan allt. Ni kommer hitta mig vid Wångens monter varje dag, kom dit och delta i vår lilla tävling:) Hoppas vi ses!
 

~tid åt spillo~
DATUM: 2013-07-01 | TID: 16:18:34 | KATEGORI: Allmänt

Senaste från Instagram: @islandsteam
 
fjuuuh min lillasyster gillade designen, fått massa cred så antar att jag gjorde ett bra jobb efter att ha vart heeel tom i huvudet. Hon kom hem, kramade mig och vände.... haha. Skulle tränat idag men pappa struntade i mig totalt eftersom jag sov så sött, också en sån skum sak man aldrig kommer förstå sig på. Istället tänkte jag springa men alla mina springkläder är i tvätten så får väl roa mig med annat idag. När Soffi kommer hem så ska det väl fotas förhoppningsvis, man vet ju aldrig:) 

~Fias desgin~
DATUM: 2013-07-01 | TID: 11:36:00 | KATEGORI: Allmänt

Igår satt jag och designa några timmar efter min lillasyster förfråga med fria händer, eftersom det på Torsdag är hennes födelsedag. Hade ingen ide om vad eller hur det skulle se ut men bara målade fram och vart ju rätt bra- tillslut. Är dock inte helt färdig än, har lite småsaker att finslipa på, få dit länkarna osv:-)
 
Vad tror ni, får jag ett godkänt?;)