~några mil senare...~
DATUM: 2013-06-29 | TID: 14:25:37 | KATEGORI: Allmänt


ojojoj, här var man hurtig. Gick upp 7 imorse och tog mig iväg till stallet med cykel 10 i 8, tog drygt 1½ timma. Vart lite paff när det endast var uppförsbackar i en mil typ. Ont i benen som satan men det var det värt, vi lämnade cykeln i stallet för tydligen ska jag ut imorgon också så då får jag trampa hem. Tyckte dock jag gjorde det bra, att jag ens kom iväg;) 
 
Rodi var pigg och glad idag, har saknat den sidan utav honom.. då slipper jag vara så orolig. Vi red till sjön barbacka och i repgrimma, han plaskade och gick runt, dök bostavligen ned i vattnet med hela huvudet så där kunde jag fått mig ett dopp. Han var bra gó idag.
 
Nu inväntas kycklingsallad, städar lite då en nära barndomsvän kommer över på lite fika och umgås  lite senare.
 
 

~kör bara kör!~
DATUM: 2013-06-28 | TID: 21:39:41 | KATEGORI: Allmänt

Imorgon startar mitt nya liv kan man säga, sista dagen med godis och annat mums tillbringar jag med min familj för att kolla klart på dem sista twillight filmerna. Vi kollade på dem tre första igår, kan nästan varje replik roligt nog. Jag har länge brunnit för träning, tränat i några månader och sedan gett upp för att det går "för trögt" och sedan startat igen men blivit lika besviken. Nu vet jag iof varför och ska ligga i hårdträning, imorgon när jag ska ta mig till stallet ska jag inte åka bil utan ta min cykel och trampa iväg. Jag har ca 2,3 mil till stallet och lika långt hem om inte nån kilometer mer, aja strunt samma i alla fall så cyklar jag några mil både dit och hem. Om jag inte orkar båda gångerna hela vägen hämtar såklart pappa uåå mig. 
 
Jag är alltid en sån person som går ut fullt ut i början och sen tynar det ut, men nu när jag slipper ha mig själv som stöd och faktiskt har hela min familj och vi tillsammans gör det här (haha dock inte cykla till stallet och rida..) så kan vi alltid träna på gymmet eller ta en springtur tillsammans. Ställer klockan på morgon imorgon, lite skrajj och funderar på att hoppa av för vågar inte cykla i skogen själv.. hahah ja, jag är rädd för att nån ska gömma sig bakom träden. But time to face it, and say it- Nu köööör vi, kööör bara kööör:)
 
Ha det gott, nu ska det fortsättas se på film.

~wiihu~
DATUM: 2013-06-28 | TID: 12:49:15 | KATEGORI: Allmänt

 
 
 
 

~Jag är lycklig, och shopping galen~
DATUM: 2013-06-26 | TID: 23:15:21 | KATEGORI: Allmänt

Hej och godkväll! Inte mycket har hänt på sista tiden, jag har vart riktigt lat och bara setat inne... de enda gången jag vart ute är när hundarna ska rastas. 
Dem senaste dagarna har jag även shoppat- VARJE dag, har saknat den där känslan av att vara rik och kunde inte hålla mig. Inköpen har blivit klädgrej (sån här walk in closeth), OBEY snapback och kvällens att handla blev en superfin hissgardin. Ska beställa hem saker nästan varje dagar denna vecka, bara för att jag kan:-) Nu är jag LYCKLIG.
 
Föressten så har lilla Dimma ute i stallet fått ett föl igår, super gullig hingst med ett blått öga. Längtar tills man får se lilla hästen. Så kul också när man får se fölet från början och sedan några år sedan bli stora ståtliga och välinridna hästar, så som Inri och Óskadis myste jag med väldigt mycket för några år sedan.. var helt förälskad då dem var så sociala och nu har tom oskadis tävlat och dem båda blivit så stora och fina. Det är riktigt roligt att se!
 
 
 
 

~skillnads bilder~
DATUM: 2013-06-25 | TID: 12:17:00 | KATEGORI: Allmänt

                            2012                                                                                         2013
Bild: Mamma(dock hade hon rött hår här) utan                   Bild: Mamma igår, här hade jag plattat hennes hår
plattat hår, glasögon och lite smink.                                     och twistat några delar. Sminkat och tagit av glasögon.
 
                           2012                                                                                     2013

Bild: Storasyster utan smink och fixat hår                           Bild: Storasyster med smink och lockigt hår.
här hade hon dock mörkare hår
 
 
 
 
 
 
 

~My mom~
DATUM: 2013-06-24 | TID: 19:14:00 | KATEGORI: Allmänt

Ett mirakel har hänt i kväll! Jag har fått styla om min kära mamma... platta och fixat håret och sminkat henne. Det var något jag aldrig skulle hända, inte ens i min vildaste fantasi! Både jag och min lillasyster häpnades över bilder, hon var ruskigt lik mig själv på vissa ( måste jag erkänna). 
 
 
 
 

~Några från instagram~
DATUM: 2013-06-22 | TID: 23:01:18 | KATEGORI: Allmänt

  
 
 
              

~Midsommarbilder~
DATUM: 2013-06-22 | TID: 10:48:29 | KATEGORI: Allmänt

 
 
 
 
 
 

 
 
 

~Glad midsommar♥~
DATUM: 2013-06-21 | TID: 15:20:56 | KATEGORI: Allmänt


Ha en riktigt bra midsommar allihopa. Ska senare iväg och fira lite med släkt och familj, innan vi far igen. Kameran åker med, bilder kommer imorgon:)
 

~Rodi tur~
DATUM: 2013-06-20 | TID: 21:23:45 | KATEGORI: hästar/ridning

Vart ute i stallet hos underbara R. Tog en uteritt barbacka och i repgrimma, tränade på min sits, att kunna slappna av och sitta på rumpan i tölten. R töltar helt taktrent i repgrimma, föredrar det framför tränsbett då jag vill spara på honom, mycket skonsammare och så lyssnar han bra på det. Tänker så här att han är ju gammal och har fina tänder för sin ålder, jag ska inte träna han på "det" sättet och förra året var sista tävlings året. Han bara är en häst i sina bästa dar:-)

Lite trött fortfarande men på hemvägen la han på ett kol.
Bild från några veckor sen:


~Photo by IE~
DATUM: 2013-06-18 | TID: 10:27:57 | KATEGORI: Allmänt

 
Min storasyster fick prova använda kameran, tycker hon gjorde ett bra jobb för att vara s.a.s "första" gången, även om jag såg ut som man gjorde;)
 

Porträtt fotografering- Ida Eriksson
DATUM: 2013-06-17 | TID: 16:43:36 | KATEGORI: Allmänt

Några av många bilder som tog idag på min storasyster. Himla roligt men framför allt chockerande med det lockade håret, klänning, klackskor och dessutom framför kameran! Föressten så är anmälan till Lag-SM precis klar, väldigt glad över det även fast det ligger massa annat orotänkande kvar.. stress å mera stress. 
 
Snart kommer våra fina släktingar hit, min mamma fyller 36 år, än är hon ung;-)
 
 
 
 
 
 

~Helgens tävlingar~
DATUM: 2013-06-17 | TID: 11:19:00 | KATEGORI: Allmänt

Under helgens tävlingar så var jag på Forsen hela Lördagen, var så himla roligt att se så många igenkännande folk man verkligen saknat och så fina ekipage såklart. Har lagt upp en hel del på min Facebook sida, kika in där:)
 

~Måndag~
DATUM: 2013-06-17 | TID: 08:33:28 | KATEGORI: Allmänt



Godmorgon läsare!

Igår vart det nog lite för mycket tid vid datorn och bland alla koder samt designen. Inatt kunde jag knappt sova och när jag väl somnade drömde jag helt sjukt läskiga drömmar om designer och att jag var fast i datorn bland koderna, lite roligt nu i efterhand haha... 
Min kära mor fyller år idag så det kommer lite släktningar på em och ska fira henne, ska försöka lura till henne så jag kan få fixa hennes hår och smink, vill ju så gärna fota:)
 
 
 

Kort info. om mig:
DATUM: 2013-06-16 | TID: 19:49:00 | KATEGORI: Allmänt

Kort info om mig:
Nu träder jag äntligen fram med en ny blogg med framför allt mycket foto innehåll men även om hästar då det är en stor inspirations källa i mitt liv. 
Jag heter då Elin Eriksson, är 16 snart 17 år och bor i vanliga fall här i Västmanland. Men när jag inte har sommarlov eller annat så bor jag i Jämtland där jag pluggar mitt andra år till hösten på gymnasieskolan Wången inr. islandshäst.
 
i Juli ska jag tillbaka till skolan för att träna inför lag-SM 2013 som vårat lag kommit med till, vilket är jätte roligt. Jag kommer att ha med mig valacken Gambri från Äkrom (f.2001) som är en utav 2 skolhästar vi deltar med, resten är privata hästar. 
När jag är hemma brukar jag oftast rida en gammal islandshäst som heter Rodi frá Holabaki, en häst som hjälpt mig väldigt mycket på vägen under flertal år.
 
Bild: 2 översta på min lillasyster, den understa på mig.
 

Välkommen till min nya blogg!
DATUM: 2013-06-16 | TID: 19:35:45 | KATEGORI: Allmänt

Mitt första inlägg.