Aloha Au Ia`oe
DATUM: 2013-11-30 | TID: 23:50:56 | KATEGORI: Allmänt

 

Lever Jag?!?
DATUM: 2013-11-30 | TID: 19:38:19 | KATEGORI: Allmänt

Som rubriken lyder - LEVER JAG? Efter 10 timmar i Östesund med julhandlande, shopping, tjocka burger på Max och bio- The Hunger Games 2 ( SÅ JÄVLA GRYMT BRA!!) så känns det faktiskt som att jag inte riktigt lever. Inte ens under mina värsta dagar har jag varit såhär trött och känt mig så pank, men det var kul att spendera lite pengar när man insåg att man har mycket kvar å pappsen bjöd ju på bion;-)
 
Klädaffärer, mataffärer, hööks, ljusaffärer och allt du kan tänka dig. Haha...
Blev ny plattång, nya frisörsaxar å diverse, smink, baseballtröja å gaiters från hööks sen resten är julklappar till familjen. Dyr dyr dyr familj men så värda det så som dem vart vid min sida detta år, stöttat och gjort så mycket. Jag tror på dem som dem alltid trott på mig.
 
Johanna tog in min fina pärla idag, tack så mycket! Så nu känner jag bara att jag måste pusta ut och skulle ju inte sitta helt fel med att sova. Längta till imorgon kväll för då kommer min bästa tillbaka igen<3
 

kör bah kör!!
DATUM: 2013-11-29 | TID: 17:46:36 | KATEGORI: Allmänt

Grymt kul med Maja & Yrpa bakom på pulkan. Tänkte prova miniskidor men efter att ha nästan slagit ihjäl mig så tog jag älskade pulkan hahah!
Kände mig som en riktig lirare när vi körde från huset efter att ha hämtat pulkan i full fart och slirar när rektorn kommer å vi drar där ifån fort som satan haha Bad assss... ;-)hmmm.. 
 
Skulle ju gymma också, men tar och käkar lite kakor istället innan det blir träning kl 7 med Máni<3
 
"här är min pulka wooooh"
 
 

Grym stat på dagen- som fortsätter
DATUM: 2013-11-29 | TID: 13:20:56 | KATEGORI: Allmänt

Ridit en saknad vän för Berit idag, min allra första passhäst här på Wången- Blika från Berget. Gickså grymt bra och var så GRYMT roligt!! Vi hade 2&3-punktssits och jag som redan har träningsvärk fick bara bita ihop och köra lite "gymnastik" med Berit innan jag fortsatte rida då jag var lite stel i höfterna haha.. som vi skrattade:-) Fick sån motivation igen och har haft en riktig bra start hela morgonen och så hoppas vi det fortsätter. 
 
Precisstädat klart mitt rum och ska snart ned med Maja för att tolka med Yrpa. Jag ska äntligen få stå på ett par skidor igen och racea som tusan... *GASA MAJA GASA*. 
 
 

Vackert<3
DATUM: 2013-11-29 | TID: 09:01:54 | KATEGORI: Allmänt

Denna utsikt över Alsen sjön idag- alltid lika vackert!




tjatja instabloooogg..
DATUM: 2013-11-29 | TID: 08:10:24 | KATEGORI: Allmänt

Kära instablogg.... haha;-), precis kommit upp till rummet efter att ha ätit frukost och gjort klart i stallet. Nu på förmiddagen så har vi ridning för Berit vilket var ett bra tag sen så blir spännande! Skulle rida Máni men kom på att jag och Annie ska träna inför julshowen så blir nog ingen ridning i alla fall. 
 
Har så mycket att göra idag, rida, träna på julshow, gymma, städa, plugga... och allt vad det nu är.. lägger till käka kakor på listan hehe;-)
 
Ha inte uppdaterat insta nått imorse så ni får blandat på insta fån förra veckan

Hemma från Östersund
DATUM: 2013-11-28 | TID: 22:41:01 | KATEGORI: Allmänt

Precis kommit hem från Östersund, jag är då helt slut och trött som man kan bli.. sitter och skickar in arbetsuppgifter till lärare i sista sekunden. Men lite roligt och mycket långtråkigt har vi haft i väntan på sjukhusfolk.
 
 
 

SNÖÖÖÖÖ
DATUM: 2013-11-28 | TID: 15:44:40 | KATEGORI: Allmänt

Igår skrev jag "Vädret sviker oss så otroligt, snön borta, vinterkänslan borta och storm... " men gissa vad?! under natten har det kommit 2-3 dm snö!! Vart lite gympass genom att släppa ut massa hästar i snön i morse men otroligt mysigt. Så glad, desvärre mindre glad i skolan. 
 
Máni vila idag och han ska bli streschad och masserad.. känna igenom han lite så blir det lugn ridning imorgon/träning fihetsdressyr,trickträning och vila på Lördag för denna vecka har han gått riktigt bra med julshowsträningar och träning för Sara. Han är duktig min pärla. Så blir lugn ridnig hela nästa vecka också, ev en lektion. 
 
Ska snart gå ned till jourbytet, så jäääävla skönt!! Sen ska jag gymma och plugga.. som jag lever just nu vill man bara dö(i skolväg). Plugget gör mig galen- som idag.
 
 
 

Tolkning med tomtebloss
DATUM: 2013-11-27 | TID: 21:44:14 | KATEGORI: Allmänt

Vädret sviker oss så otroligt, snön borta, vinterkänslan borta och storm... började idag och skulle bli värre. Men det hindrar oss inte så vi fick helt enkelt flytta vintern in och julkänslan med. Miniskidor, en Máni, en Felicia och en Elin med tomtebloss som raketer. Haha underbart kul och älskade goa supersnälla häst gör alltid sitt bästa och ställer upp på alla tokigheter, så glad att jag har Máni<3
 
Dem måste trott att vi haft slagsmål i ridhuset så som vi skratta och gapa till varandra från andra sidan ridhuset. Maja stod långt bort medans vi ropade typ hundra meter bort... haha herregud å Fille hade problem med att tända blossen. Haha sjuka människor!!
 

Senaste från instaa
DATUM: 2013-11-27 | TID: 19:01:45 | KATEGORI: Allmänt

 
 

Tröööött
DATUM: 2013-11-27 | TID: 08:57:32 | KATEGORI: Allmänt

Godmorgon.. Sitter här i klassrummet med matten och vill bara sova. Gick upp tidigt imorse för att fixa Máni innan jouren. Tur jag köpt energi dricka för att klara av denna vecka.. Bara imorgon kvar sen får jag sova lite längre om dagarna:-) 

Efter lunch har jag teorileltion om skänkelvikning sen ska väl nå skolhästar ridas. Máni ska egentligen vila idag men han får nog göra det imorgon då vi ev ska träna med skidor till julshowen jag å Fille:-) 




Jag är så snygg #chipmunk
DATUM: 2013-11-26 | TID: 22:16:55 | KATEGORI: Allmänt


Ridit krusen för Sara
DATUM: 2013-11-26 | TID: 17:48:53 | KATEGORI: Allmänt

Red Máni för Sara idag, gick egentligen hur bra som helst men jag kände mig lite som att jag var ute och cyckla. Går hur bra som helst när jag rider själv, känner mig jätte fokuserad och tänker inte på något annat än det jag håller på med, hästen går bra och håller sig där han ska... Men när jag ridit för Sara dem senaste gångerna så är det som att när det går bra och Máni är såå fin så kan jag ibland "sluta rida" och då måste jag börja om. Jätte irriterande! Men lär väl ta sig igen i guess, kanske hamnat i en fas haha!
 
Hur som helst så hade vi hästens form, fick mycket beröm över hur fin han var när han väl kom ner och hade faktiskt en väldigt bra takt i tölten. Var jätte kul att höra då hon sett stor skillnad sen första gången:-) Mánis ryttare får skärpa sig lite, han är ju en fin horsii. 
 
Jag och Máni är också väldigt taggade inför julshowen, kom fram till idag att vi kan 12 trick så ska skriva programmet snart. Vi ska ha trickträning/frihetsdressyr uppvisning, kommer bli så jäkla roligt. Sedan ska vi vara med i islandskadrilj, Máni i votige, och så ska jag rida Máni medans felicia åker skidor bakom.. haha här avsöjar vi inte något alls;-) SÅ BÄST NI KOMMER!
 
 

Tolkning insteed of school
DATUM: 2013-11-25 | TID: 13:47:14 | KATEGORI: Allmänt

Hej!! Har en väldigt chill dag och tar det just nu lugnt på rummet med lite musik. Vi hadeen matte lektion idag och håltimme till halv 3 så har nån timmes lugnhet kvar innan sista lektionen. På "håltimmarna" eller vad man nu för tiden kallar det för så bestämde jag och Felicia för att inviga vintern genom att tolka bakom Máni. Jag red medans Fille åkte bakom och lillhästen var så duktig- ojj så roligt det var!! 
 
Höll på att dö när Fille var så fokuserad på att filma den fina utsikten och plötsligt skriker och blir tvärnit så ligger hon i bäcken haha... den där kurvan alltså! Bästa var att vi fick allt på film, får se om det kommer upp. Här är iallafall från @Felizialborg instaaaa:-)
 
 
 
 

Dagen är än inte slut:)
DATUM: 2013-11-24 | TID: 15:15:54 | KATEGORI: Allmänt

Gjorde klart stallet imorse och tränade Máni i ridhuset från marken inför julshowen. Första gången han fick prova rockringen och det var som om han inte gjort annat, snurrade runt det runt hant mage, han gick igenom den, sprang igenom den och såg ut att nästan bli bästa kompis med ringen haha! Longerade även och låtsades att jag hade en lina, alltså tog bara fram handen som jag höll i linan och longerade... Máni är så himla smart häst fast ändå ibland väldit osmart, så han sprang runt mig som han inte gjort annat och så fort jag tog ned handen tvärnitade han, vände sig upp och gick mot mig. Som sagt, han är en smart häst:-)
 
Provade även att buga, dock inte med att ta upp benet utan lät han göra allt själv med hjälp av lite lockning. Den satt som en smäck:-) Máni räknade även till 6 idag, var lite svårare men gick hur fint som helst. 
 
Ett tag efter de så red jag han i ridhuset med bootsen på. Var lite tyngre men bra att träna med nån gång ibland. Vad ska jag säga, så otroligt duktig häst!! Känns som att både jag och Máni utvecklats tillsammans, mycket tack vare honom<3 Har mer koll på bogarna nu så ridpassen blir way more fun, vi galoperade på stor, liten volt, fattade rätt galopp från skritt och gjorde övergångar. Galoperade i form mwihi. Har mycket lättare att hitta knapparna nu på han för känns som vi verkligen hittat varandra nu, han blir som jag alltid försöker sträva efter- otroligt lösgjord. Är trevlig på bettet, trevlig i handen, och formen amazing. 
 
Ja, vi börjar verkligen hitta varandra nu! 
 
Efter de så kände jag för att gymma, sprang en mil.. Är en väldigt tänkande person och är jag uppe mitt i något och börjar tänka så kan jag inte sluta tex springa förrän jag tänkt klart. haha! och idag var tydligen en sån dag då jag sprang ut mycket tankar! *klapp på axeln!!*
 
 
 

everything will be okey.
DATUM: 2013-11-23 | TID: 13:56:28 | KATEGORI: Allmänt

 

holy cow, erkänner mitt beroende- okej?
DATUM: 2013-11-23 | TID: 10:47:41 | KATEGORI: Allmänt

Har inget annat sätt att säga det så kör en "HOLY COW!". Fick nått ryck igår och började städa vid 11, vart klart typ nån timme efter de och slutade med att jag nu har 11 jackor varav 3 nya från Kingsland denna månad. Så är ni ute efter nå jackor allt från regnjackor, ridjackor, vinter, vår/höst/sommar jackor.. många oanvända/ använda upp till 5 gånger haha så är det bara höra av sig! Behöver göra mig av med några även om jag måste erkänna mitt beroende...:-P Allt finns på mitt wången rum hahaha....
 
Gummikurs hela dagen så ska riad Máni senare ikväll, just nu håller jag på att plugga vilket känns som en evighet. Måste bli klart med allt... blir ju gaalen!! 
 
 

Nästan så man börjar grina- fina häst!!
DATUM: 2013-11-22 | TID: 17:14:20 | KATEGORI: Allmänt

Måste bara säga hur stolt och glad jag är över denna lilla häst!! Kan verkligen för första gången våga säga att jag utvecklats som ryttare enormt, kändes som jag var en riktig ryttare idag och Máni blir jag hela tiden så imponerad över- idag väldigt mycket extra.
 
Efter mycket inspiration från praktiken börjar jag lägga om vår träning till helt det motsatta vi tränat på. Man blir som ryttare mycket fast på form och fastnar lätt i handen när  du har en häst som blir tung. Anledningen till att hästen lägger sig på bettet och blir tung är då den "tappat" balansen och blivit framtung, dvs att bakbenen inte är med och den orkar inte bära upp sig själv. 
 
Idag tränade vi samling som första steg, här vill jag få han vakna till och nästan sätta sig på rumpan. Formen struntar vi i utan det som är viktigt i en samling är tempot/energin för att ens få det att gå ihop. Han blev väldigt trevlig på bettet och fick riktigt bra tölt. Med en häst som lätt blir som Máni ska vi lära den att hitta bogarna genom att flytta framdelen och böja, ställa, få igenom den, inte rida rakt för det kan hästarna redan (sen ska man inte bortse från det helt liksom att bara rida ett pass i krokisar).  För att få igenom han ännu mer i tölten red vi öppna i tölt, vände upp vid C och red till X där rakställde jag honom och ställde om honom till andra sidan, rakställde och bytte varv. 
 
Galoppen har vi haft lite problem med, rättare sagt inte kommit så långt. Men nu börjar vi höja ribban och jag kände att han gick väldigt fint i trav/tölt på volt, vi hittade bogarna och han ramla inte på ytterbogen och försvann som en banan som det kan bli typ jämt. Nu har vi mer koll! Tog galoppen från skritt, börja längs fyrkantsspåret och reglerade tempot. När det var klart red vi på större och mindre volter i galopp, gjorde omväxlingar mellan glaopp-trav-galopp och efter ett tag började han söka sig nedåt av sig självt och galoperade i helt okej form. 
 
 
Ja allt gick så himla fint och jag var så glad efter ridpasset, känns som att nu höjjer vi ribban utan press:-) Som kakan på moset så kom min nya Kingsland jackan! Har ätit kakor och godis hela dagen så får lite ångest också... så jag må ju gymma ikväll för den delen också haha annars lär väl alla jackor "krympa" ;-)
 
 

duktig pålle:-)
DATUM: 2013-11-22 | TID: 10:16:34 | KATEGORI: Allmänt

Morgoon:-) Var uppe tidigt idag, släppte ut Máni och fixade klart i stallet. Åkte med och lämnade PV på tåget och lite sällskap till bästa chaffis Marita. Så har precis kommit tillbaka, hämtat lite läxor i skolan och tagit in hästen för han ska snart rakas och ridas.
 
Har så mycket att göra i helgen, mest i pluggväg. Så lär väl offra min sista helg till att råplugga...
 
Föressten, här är en film från igår. Visst har han blivit duktig? Bugningen jobbar vi dock på men det får ta den tid det tar, vi ska lägga vinkning och räkning åt sidan nu så det inte blir som en vana och enbart ta bugningen för att få rutin på den. Blir mycket enklare för Máni och vill inte att han ska bli förvirrad med allt nytt, men riktigt duktig är han!
På filmen så visas det vinkning, även vinkning från första gången uppsuttet, när han räknar till 5( han kan räkna från 1-5 hittills), kliar sig på rumpan och smakprov på bugning. Bästa underbara Máni<3
 
 
 

Fantastiska häst!!
DATUM: 2013-11-20 | TID: 18:10:02 | KATEGORI: Allmänt

Myst en massa med Máni när jag tog in honom och fräschade upp minnet lite med att träna på vinka, första gångerna "slog" han upp vinkan mot magen och förstod inte riktigt. Då hjälpte jag han en gång och då fatta han galoppen med hur han skulle göra.. när han klarat det superbra några gånger på båda benen så provade jag längre ifrån och har nu satt dit ett röstkommando som han snappade upp efter bara några gånger! 
 
Så efter idag vinkar han med både pekande och rösten, vilken bäst häst han är- superroligt!! Imorgon ska jag ta honom i ridhuset och träna lite från marken innan möte klockan 20.00 inför showen:-) såroooligt
Ska även prova om vi kan lyckas gå över till spansk skritt och prova vinka uppsuttet. åååh jag är så himla taggad, så himla häftigt att en häst kan vara så lättlärd som Máni!!
 

Mániiiiiiii<3
DATUM: 2013-11-20 | TID: 13:56:23 | KATEGORI: Allmänt

Installerat mig på Wången. Igår så red jag och Sanna lite lätt på Máni i ridhuset, bara kände på han och hade kul. Såg riktigt bra ut, tycker att Máni börjat få med sig bakbenen nu och istället för snabba kort så kan han få in dem och länga stegen lite. Han kändes väldigt trevlig i munnen också och jag har lärt mig mer nu hur jag ska hantera situationen på en sån häst som springer mot bettet och blir tung i handen.. hur som helst så kändes det bara riktigt bra och satt på en sån glad Máni!!
 
Nej riktigt roligt var det att bara sitta upp på honom. 
 
Idag så tog jag en skritt vända i solen så han fick komma ut och sträcka på sig lite, så fint väder ju. Så blir det lite massage ikväll och ev klippning idag eller innan veckans slut- han har så himla mycket päls redan. Jag som förväntat mig en kortpälsad häst;-)
 
 

kan inte sova.se
DATUM: 2013-11-19 | TID: 03:40:10 | KATEGORI: Allmänt

Vart vaken sen 02:45 eller något sånt och vaknade klarvaken, vridit och vändit på mig men kan verkligen inte sova! Så sjukt irriterande och känner mig lite sur, knappt 3 timmars sömn alltså eftersom jag snart ska upp- kommer inte vara pigg idag kan jag ju säga. Men får väl ge det en tröst eftersom jag ska upp till gladaste hästen som väntar på mig (Tack Sanna för all hjälp med min lilla Máni). 
 
Sitter och kollar lite på min "önskelista"
 
1. Detta tricolor läderbälte måste jag bara ha, känner mig lite stekt när jag ser det haha!
579:-
 
2. Perth Unisex Sweat Jacket, snyggaste ever- måste ha! Finns här för 1.299:-

Snacka om upptagen hela em/kvällen!
DATUM: 2013-11-18 | TID: 23:02:13 | KATEGORI: Allmänt

Herregud vad mycket jag hunnit gjort på eftermiddagen jag och mamma. Köpt slips, hälsat på vänner, gått till tatuerings studion, handlat, hälsat på farbror med familj och åkt till mormor å morfar, lagat värsta svenska maten och färgat håret... sen så har jag packat ihop allt- nästan iaf. Tror ALDRIG jag blivit så arg på en reseväska, har alltså den fetaste väskan med mig hem eftersom jag trodde jag skulle vara hemma längre, såklart har jag shoppat så mycket nytt att det räckte till en extra väska med på tåget. Hur fan ska man få med allt, å jag blir så arg. Jaja bara ett byte så det är väl helt okej!
 
Har även setat som en husmor och sytt lite i kavajen, har förstärkt tråden där man fäster knapparna. Riktigt händig. Har jag gjort på varje kavaj jag haft då dem håller mer i längden så man slipper sy knappar om man som jag nångång fastnat i sadeln haha! *paniken* 
 
Helt slut så nu ställer jag klockan på 04:30, fyfan vad jag är taggad på att gå upp så tidigt... blää men får träffa mina saknade hjärtan så helt klart värt det<3
 

100% #Kingsland
DATUM: 2013-11-18 | TID: 14:25:53 | KATEGORI: Allmänt



Godeftermiddag! Har tvättat och packat idag men gav upp när jag insåg att allt inte får plats i min stora väskan. Det kan nog vara det jobbigaste läget man kan hamna i, har med mig mer upp från shoppingen. Jaja allt löser sig. 
 
Har precis fixat mig och väntar på att mamma ska komma hem, ska ned och köpa en röd slips tll tävlingskavajen som kommer åker på nästa år vid dem högra klasserna nästa år. Ååh vad tävlings sugen jag är, speciellt när man får satsa på flera hästar och bara känslan att göra sig själv och hästen fina och visa upp sig och bara vara bland den trevliga omgivningen på en tävling är så amazing- folk och ekipage överallt, det är så himla roligt allt bara!!
Sen blir det väl bara att handla lite, ska färga håret i kväll och umgås med en saknad vän<3
 
 
 

Hemma<3
DATUM: 2013-11-17 | TID: 15:42:30 | KATEGORI: Allmänt

Åååh avslutade mina praktikveckor idag med en skojjtävling på Breki, maskerad hoppning och alla var så himla söta! Jag och Breki gjorde en väldigt rolig och fartfylld runda, skulle ridit Fjod i 3-g och tölt också men hann inte det utan vinkade och kramade av alla underbara på GRIM och fick säga "vi ses i sommar!" UNDERBART ord att säga för nu har jag fått världens bästa sommarjobb med trevliga ungdomar, folk, barn och framförallt hästar.. åå vad jag fick känna mig som hemma där. 
 
Men nu är jag äntligen hemma till min tvättmaskin som går för fulla muggar, ändå rätt skönt att komma hem och vila upp sig för på Tisdag åker jag upp till verkligheten igen:-) Ska bli så roligt att komma tillbaka även om jag inte är sådär jätte taggad på allt plugg. Min hund var nog den gladaste av alla att jag kom hem för den delen, lilla bönan då som hon saknat mig och som jag saknat henne! 
 
Provade min Kingsland jacka som kom hem under praktiken, den satt perfekt så snart är en röd Kingsland jacka påväg hem dock tjockare som man kan ha vår,höst och vinter som tål lite mer väder:-) Verkligen jätte nöjd! 
 
Nu ska jag fortsätta tvätta, ta det lugnt, lyssna på musik och hosta lungorna av mig haha.... får trösta mig lite i att jag ska färga håret imorgon!
 

Full fart:-)
DATUM: 2013-11-13 | TID: 19:19:40 | KATEGORI: Allmänt

Precis kommit in från stallet för att slänga i mig nått att äta så passar väl på att göra detsamma här. Dessa dagar som gått har jag haft mycket att göra, 3hästar red jag igår och hopplektion.. Grymt kul så blir nog med på liten hopptävling på Söndag:-) idag har jag ridit två svarta springare och haft fullt upp som vanligt. Kör på ett sista ryck nu veckan ut, har dock blivit sjuk men det tar sig nog! Föressten så kan jag ju skriva att jag blivit som en helt ny ryttare, på ett mycket positivt sätt, bara sitsen är hur bra som helst efter mycket "uppläxning".. Så roligt när man tar sig framåt, jag sa det att jag inte åker härifrån förrän den sitter den första lektionen jag red haha:-)

Gissa om jag vart glad när Marica köpt från frasses till mig.. Bara doften av hamburgare.. Haha!! 

Nej ska ner till stallet igen så jag får lite saker gjort. Ha det göj



Kliar i fingrarna... Ååh
DATUM: 2013-11-10 | TID: 13:23:52 | KATEGORI: Allmänt

Hej! Imorgon är det bara en vecka kvar här på GRIM islandshästar, kommer åka hem med blandade känslor såklart. Hade morgonen i stallet idag sen blev jag ledig, men tror jag har kvällen som vanligt.. Sovit hur länge som helst och imorgon får jag sovmorgon. Det behövs så bara tacka och ta emot:-)

Drömmer mig bort bland dem nya kingsland kläderna, ska beställa hem en röd kingsland jacka som är lite fodrar och vindtätt som kom ut för ett tag sen (skulle gjort det förra gången men bart ju en blå svalare jacka haha) och ett par ridbyxor eller istället för ridbyxor så blir det en dunväst... Inte bestämt mig riktigt. Hur som helst så får jag antingen eller i julklapp så får väl kosta på mig se två billigaste sakerna;-) visst är det kul att shoppa haha!!

Som ni kanske märkt är jag helt galen i det. Vet inte om det är bra eller dåligt, haha. 
Ska fortsätta drömma mig bort sen ska jag och Ulvur sova ett tag:-) ha en fortsatt bra dag!



Stor trivs!
DATUM: 2013-11-07 | TID: 23:28:11 | KATEGORI: Allmänt

Hej där! Har det super bra här på praktiken, mycket träningsvärk och hårda dagar- det är ju sånt vi gillar;-) jätte roligt att man får vara så självständig, som idag hade jag stallet själv och så red jag ut med þora och höll i en lektion. Verkligen super kul! Det är sena kvällar men imorgon har jag sovmorgon, ska bli så skönt.

Tänkte bara kika in här. Stormtrivs och alla är verkligen jätte gulliga. Ha det bra:-) 

Min arbetskamrat och nya sovkompis som är min förtillfället hund- Ulvur:-)



Norrtälje och praktik!
DATUM: 2013-11-03 | TID: 09:28:48 | KATEGORI: Allmänt

Snart bär det av till Norrtälje i två veckor för praktik hos GRIM Islandshästar. Någon som vart här?:-) Så kommer nog vara en aning frånvarande, vet dock inte riktigt än. 
Pussat och myst med min älskade Böna igår, kommer sakna mattes fina tjej mest av alla. Hade hon åkt med upp till Wången sen hade allt varit fullbordat<3
 
I vilket fall, ha det så bra:-)
 

Tävling Tävling
DATUM: 2013-11-02 | TID: 15:47:12 | KATEGORI: Allmänt

Åkte med bästa vän och Vickis vid halv 7 tiden imorse till stallet för att lasta Ganti som Nellie skulle tävla med på Forsen. Alltid så trevlig stämning på Forsen och kul att träffa saknade människor! Man vart lite tävlingssugen men inte sådär på topp direkt, vet inte varför men känner just nu med Máni att vi tar det som de kommer och bli nog tävling vecka 49 för våran del om det blir något:-)
 
Nu ska jag väl fortsätta tvätta och packa, precis beställt biljett upp till Wången igen (v47!!) tjoho!
 
 
 
 

Goa kusiner<3
DATUM: 2013-11-01 | TID: 23:09:26 | KATEGORI: Allmänt

 

Hello
DATUM: 2013-11-01 | TID: 16:13:59 | KATEGORI: Allmänt

Precis kommit hem från stan, laddar snart inför att vara barnvakt till busungarna så blir kvar hos dem tills imorgon. Bara två dagar kvar till praktiken, kommer bli en lång bilresa, helt okej för mig men måste säga att jag tycker synd om min pappa som får åka dubbelt så långt ;-)
Nej, dags för mig att börja packa. Ha det så bra..
 
 
 

Livet på en pinne
DATUM: 2013-11-01 | TID: 14:23:12 | KATEGORI: Allmänt

sover, vaknar, äter, tar det lugnt- Livet på en pinne :-) Har inte gjort så mycket denna vecka men fått i uppgift att bara komma hem och vila upp mig så jag får ordning på kroppen. Vart stressad och ätit dåligt under en längre tid så på 3 veckor hade jag rasat 5 kilo, blev sjuk strax efter de och red med hög feber så det var ingen bra kombination... och så vart jag ju sparkad. Innan allt det där så hoppade jag på kryckor i ca 4 veckor, fram och tillbaka till sjukhuset och var så envis med att fortsätta rida. Man får ta konsekvenserna eller som man säger "när huvudet är dumt, får kroppen lida".
 
Haha, och snart blir det operation! Som sagt, livet är alltför underbart! Just nu håller jag på att vilar upp mig och måste äta visst antal kalorier per dag för att inte gå ner mer i vikt, enligt läkaren måste jag gå upp minst 3 kilo för att "komma ikapp". För övrigt mår jag super bra, haha;-)
 
Ska snart ned och handla med pappa inför praktiken, ser fram emot det riktigt mycket. Ikväll ska jag vara barnvakt åt minsta kusinerna som är heltokiga, tur humorn går i släkten.
 
Föressten, funderar på att köpa hem en softshell jacka från Kingsland- vet dock inte vilken, hade suttit fint med en marinblå men en röd är också fint. Tycker dem flesta är väldigt fina så.. :-) Någon som har nå förslag?