G-boots
DATUM: 2013-12-25 | TID: 10:00:00 | KATEGORI: Allmänt

Har tänkt att träna med boots på Máni flertal gånger, har då ett par G-boots. Dem första gångerna har inte varit något problem men 3:dje gången vi tränade med dem på ovalbanan så fick han skav under kotan och likaså gången efter. Tog ett bra tag innan vi tränade med dem igen vilket var på travbanan, hade då flexlindor nedanför kotan så det såg ut som en strumpa för att skydda vilket funkade toppen. 
Tog ett bra tag igen innan vi tränade med dem då vi gör det inte regelbundet utan mer då och då.. denna gång var förra veckan i ridhuset som slutade med att vi fick plocka av dem och rida utan. Bootsen åkte upp hela tiden, det partit som ska vara under hoven/på strålen (om ni förstår vad jag menar) vinklade sig så hela bootsen på båda hovarna vinklade sig.
 
Nu tänker ni kanske om dem är i rätt storlek? Bootsen passar och sitter väldigt bra när man sätter på dem. Någon som haft samma problem med G-boots eller är det bara jag? Några tips? Känns ju inte sådär jätte roligt om man ska börja tävla och har alla dessa problem med ett par boots liksom och jag är inte heller någon expert på boots...
 
 

♥ SKRIVET AV Nellie

Det kan vara att du inte spänner dem tillräckligt hårt kanske?:)

Svar: trodde vi också men vi har spänt dem lagom hårt, hårt och ja allt man kan tänka sig. Det är något hela tiden.. känns lite surt:// :-)
elin eriksson

DATUM: 2013-12-25 | TID: 16:32:43



Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?